català castellano english
  projectes filosofia equip docència contacte
 
 

Des de la creació de l'estudi a l'any 2001, la nostra feina sempre s'ha orientat cap a l'obtenció d'una arquitectura de qualitat. Per el nostre equip l'arquitectura no és una idea abstracta, sinó una tasca que dona forma a les necessitats del client. Aquestes necessitats són diverses ja que responen a l'ús, espais, vistes, despeses... Per això el nostre objectiu és aconseguir una arquitectura funcional i que a la vegada esdevingui un lloc únic i singular que permeti a l'usuari gaudir amb satisfacció del lloc on desenvolupa la seva vida privada o la seva vida professional. D'aquesta manera els espais creats pretenen superar les expectatives del client, donant a la casa un valor afegit que no està lligat a factors econòmics.

Des de l'inici sempre ens han interessat els temes de la protecció mediambiental i la sostenibilitat i hem volgut incorporar-los a les nostres obres. Cada vegada els temes mediambientals i l'ús d'energies renovables són més importants i per això dotem als nostres projectes de sistemes passius de control ambiental, apostem per l'ús de les energies renovables i els biomaterials i procurem aconseguir l'eficiència energètica, la qual comprovem a través de diferents programes informàtics.

Per tal de poder assolir aquests objectius amb èxit, és molt important treballar conjuntament primer amb el client i després amb els altres agents implicats a l'obra. Al final l'edifici és sempre el resultat d'un conjunt de persones treballant en equip per tal d'aconseguir materialitzar un projecte comú.

 
 
 
C/ Martí Rubí 87     •     Sa Cabaneta (Marratxí)    •     Mallorca     •     971 602 360     •     info@llabresdejuan.es